Welkom op DeurneWiki - de encyclopedie voor de gemeente Deurne

U kunt ons steunen door lid of vriend van Heemkundekring H.N. Ouwerling te worden.
Iedere woensdagochtend zijn wij tussen 10 en 12 uur in het heemhuis: Stationsstraat 73.

Overleg:Cultuurcentrum Martien van Doorne

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Ga naar: navigatie, zoeken

De bewering bij het derde bullet lijkt onjuist, zie Scala--Theo Vosmeer 29 jan 2011 20:20 (CET)

  • Jammer dat de mooie foto van het CCD, geüpload door Pieter K via Wikimedia Commons verwijderd was zonder nadere toelichting. Heb hem nu bij het Martinetplein gezet.--Wiki183 31 aug 2011 19:15 (CEST)

Eerbetonen[bewerken]

Waarom is die opmerking over de eerbetonen niet relevant? Sowieso is het een feitelijke constatering dat er aan de Van Doorne's al op meerdere manieren eer is bewezen. Deurne heeft kennelijk wat met eerbetonen aan deze familie, en dat het volgens sommigen overkill zou zijn staat toch echt in de bron te lezen. Ook dat is dus een feitelijke constatering. Maakt mij verder niet uit of het er wel of niet instaat, maar ik vraag me wel af waarom het niet relevant zou zijn Luuk K 9 jan 2012 19:31 (UTC)

+ Eventueel teveel eerbetoon aan een familie heeft niets met het cultuurcentrum te maken en hoeft binnen dit lemma dan ook niet uitgediscussieeerd. Elk individueel lid van een familie kan los van de verdiensten van andere leden van zijn familie zoveel betekend hebben (in dit geval voor het tot stand komen van het culturele centrum), dat hij geeerd mag worden met vernoeming en last but not least was de opmerking uiterst subjectief (wat overigens het eren overigens ook is zoals onlangs in dit gebouw nog gebleken is).--PTVDW 10 jan 2012 08:07 (UTC)Overigens is het interessant maar tevens ook verduidelijkend om te lezen in dit overleg hoe binnen de bijdragen van 9 januari 2011 (gisteren) informatie veranderd van "van horen zeggen" naar "echt in de bron te lezen"--PTVDW 10 jan 2012 08:17 (UTC)