Heeft u correcties, aanvullingen of foto's bij een artikel dan kunt u die hier mailen.
Rabo-clubsupport leverde dit jaar 765,88 euro op. Allen die op ons stemden hartelijk dank!
Iedere eerste maandag- en woensdagochtend van de maand van 10 tot 12 uur kunt u ons bezoeken in het heemhuis

Sint Antoniusstraat: verschil tussen versies

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
[[Bestand:L80.321.JPG|thumb|400px|richt|De Sint Antoniusstraat gezien vanuit de Sint Hubertusstraat. Foto: Categorie:Collectie LHE – Harrie Martens]]
[[Bestand:L80.321.JPG|thumb|400px|richt|De Sint Antoniusstraat gezien vanuit de Sint Hubertusstraat. Foto: Categorie:Collectie LHE – Harrie Martens]]
De [[Sint Antoniusstraat]] is in 1963 ontstaan bij de bouw van de woonhuizen aan de rechter zijde van deze straat. De straat is als tweede straat ontwikkeld en ging een deel zou vormen van wat  de latere zogenaamde Sintenwijk werd genoemd. In 1965 zijn aan de linkerzijde van deze zijstraat van de [[Sint Hubertusstraat]] ook woningen gebouwd. Later is door de ontwikkeling van de [[Sint Lambertusstraat]] die een verbinding tussen [[Sint Servatiusstraat]] en [[Zandstraat]] tot stand bracht, de straat voltooid.
De '''Sint Antoniusstraat''' in [[Liessel]] verbindt de [[Sint Lambertusstraat]] met de [[Sint Hubertusstraat]].
 
 
In 1963 kwamen er woonhuizen aan deze straat. De straat werd als tweede straat ontwikkeld en is een deel van de zogenaamde [[Sintenwijk]]. In 1965 zijn aan de overzijde van deze straat ook woningen gebouwd. Later is door de ontwikkeling van de [[Sint Lambertusstraat]] deze straat voltooid.
 
[[categorie:straat]]

Versie van 3 mei 2016 12:32

De Sint Antoniusstraat gezien vanuit de Sint Hubertusstraat. Foto: Categorie:Collectie LHE – Harrie Martens

De Sint Antoniusstraat in Liessel verbindt de Sint Lambertusstraat met de Sint Hubertusstraat.


In 1963 kwamen er woonhuizen aan deze straat. De straat werd als tweede straat ontwikkeld en is een deel van de zogenaamde Sintenwijk. In 1965 zijn aan de overzijde van deze straat ook woningen gebouwd. Later is door de ontwikkeling van de Sint Lambertusstraat deze straat voltooid.