Welkom op DeurneWiki
U kunt ons steunen door lid of vriend te worden. Vragen over DeurneWiki?
Alleen na voorafgaande aanmelding hier (maximaal 2 personen) kunt u ons op woensdagochtend om 10 uur spreken in het heemhuis Stationsstraat 73.

Gebruiker:Harrie M

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik ben Harrie Martens, geboren en getogen in Liessel en daar wonend op het adres Mgr. Berkvensstraat 2a. Als lid van de werkgroep Liessels Historisch Erfgoed wil ik me ook inzetten voor DeurneWiki en met name voor de onderwerpen die Liessel betreffen.

Een aantal onderwerpen uit Liessel zijn inmiddels beschreven in DeurneWiki. Dat kan evenwel veel meer zijn. De werkgroep Liessels Historisch Erfgoed (LHE) wil daar een actieve rol in spelen.

Iedereen die documenten of teksten heeft over Liessel die de moeite waard zijn om te publiceren, wordt uitgenodigd die voor anderen beschikbaar te stellen via DeurneWiki. Je kunt zelf een publicatie op DeurneWiki verzorgen. Een andere mogelijkheid is om contact op te nemen met de werkgroep Liessels Historisch Erfgoed. Dat kan via Cor Slaats (tel. 0493-342454; mail cor.slaats@upcmail.nl). Ook tips zijn zeer welkom!