DeurneWiki is gratis voor u als gebruiker,
maar niet voor ons!
Steun ons daarom en stem bij de Rabo-clubkascampagne op
heemkundekring Deurne

Stem hier.

Overleg gebruiker:Fien Verrijt

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Ga naar: navigatie, zoeken

5000e bijdrage[bewerken]

Dag Fien ik las gisteren ergens dat jij de 5000e bijdrage had geleverd, gefeliciteerd! Het staat inmiddels ook bij het nieuws van 2012 op de website van de heemkundekring en hier op DeurneWiki vind je het helemaal onderaan bij de chronologie zie : DeurneWiki groetjes van mij --Wiki183 30 jul 2012 18:04 (UTC) + 2 uur

Vriendelijk verzoek aan iedereen: Gelieve op- of aanmerkingen die betrekking hebben op artikelen in DeurneWiki deze in de toekomst alleen te plaatsen op de overlegpagina van betreffend artikel. Voordeel daarvan is dat iedereen zich uitgenodigd voelt om er op te reageren. Hartelijk dank voor jullie medewerking Fien. 24 maart 2013

Hallo Beheerder, Ik heb goed gelezen wat je hierboven zegt. Maar ik heb een opmerking die niet op een artikel slaat, maar op een menu. In de kolom aan de linkerkant staat onder het kopje "Zoekmiddelen" o.a. "Alle YouTube films". Ik heb de indruk dat die link niet werkt zoals 't ooit bedoeld geweest is. En als buitenstaander blijf ik van jullie menu's af. Mooi klusje voor een beheerder lijkt me. Groetjes,Frans Gielen (11.02.2014)

Fien in heb mijn opmerking die ik in 2012 op jouw gebruikerspagina had gezet verplaatst naar hier, vrg --Wiki183 10 apr 2015 10:23 (CEST)
Er staat toch nog een heel klein foutje in waar staat 'en' - moet 'een' zijn.--Hugh Timmerman (overleg) 7 apr 2017 15:52 (CET)
Dag Fien. Ik zag dat u mijn wijziging 'gedurende' op Martens pagina veranderde tot 'bij'. Dat staat beter dan mijn wijziging welke enkel dubbel gebruik van het zelfde woord 'tijdens' in dezelfde zin zocht te vermijden.

Dank[bewerken]

Dank Fien, voor de standaardisering van alle bijdragen over personen op Deurnewiki. Belangrijk vind ik dat we consequente notitiewijzen aanhouden, dat oogt professioneel en maakt het geheel ook beter. Daarom fijn dat je zoveel pagina's langsloopt en corrigeert! Everard (overleg) 15 feb 2017 09:22 (CET)

Wat heeft het voor nut om bij een kind wat als baby gestorven is, bij te zetten hoe oud hij was. Zoals er dan staat bv.een uur oud. Moet je bij kinderen die klein gestorven zijn het er ook bij zetten bv.3 jaar.

Wat maakt het uit of er staat, huwde of hij huwde. Waarom mag er op een pagina van iemand, waar kinderen genoemd worden bij de Echtgenoot (van het kind) niet staan waar hij geboren is) Waarom mag er niet staan bij mij dat ik in Deurne geboren ben. Als je wat aan het zoeken bent bv.voor stamboomonderzoek is dat ook fijn om te weten. Alles, maar dan ook alles wat ik bewerk verander je.

Het is niet de bedoeling om met modder te gooien in een overlegpagina. Maak gebruik van de functie 'Deze gebruiker e-mailen' Fien is een moderator en besteedt heel veel tijd aan DeurneWiki. En Conny vergeet je handtekening niet!--Wiki183 (overleg) 21 feb 2017 22:32 (CET)

Dag Fien, het was niet bedoeld het bericht zo bot te laten klinken. Maar ik was boos. Ik persoonlijk zou sommige dingen anders doen. Sommige dingen er wel bij zetten. Sommige dingen niet. Dit geldt niet alleen voor jou, maar voor andere ook. Groeten, conny--conny velthoven 22 feb 2017 11:37 (CET)

Dag Fien, ik had wat veranderd op de bladzijde van Petrus Bartels. Ik had wat toegevoegd bij zijn schoonzoon, M. Welten, deze staat in het rood, terwijl er wel een bladzijde van is! Toch is er iets mis gegaan zag ik later. Sorry! Ik kom morgen vroeg ook even. --conny velthoven 7 mrt 2017 19:33 (CET)

Dag Fien, ik wou op de pagina van Johannes Goossens, bij zijn schoonzoon Christiaan Terbeek wat jaartallen toevoegen (1867-1945) Zijn naam staat in het rood! Bij bewerken staan die jaartallen er al bij. Hoe kan dit? Groetjes, --conny velthoven 15 mrt 2017 13:48 (CET)

Fien, ik heb nog wat jaartallen voor bij de pagina van Nicolaas van Hanswijk gevonden. Bij zijn kinderen staat vanalles. Waar en wanneer ze getrouwd zijn, wat voor beroep ze hadden. Kan dit weg??? --conny velthoven 17 mrt 2017 11:24 (CET)

Privacywet[bewerken]

Dag Fien, de nieuwe privacywet verbiedt het publiceren van informatie over nog levende personen zonder expliciete, schriftelijk vastgelegde toestemming. Vandaar dat ik de namen van de nog levende kinderen van Martinus Hermanus van Diesen (1922-2018) al geschrapt had. Everard (overleg) 13 sep 2018 08:34 (CET)

Van de Mortel[bewerken]

Oudste zoon Jan van de Mortel is niet overleden (1944) aan leukemie, maar aan hemofilie (bloederziekte)

Theodorus Henricus van Dinther[bewerken]

Hallo Fien,

De zoon die jij gewijzigd hebt in Harry. Dit is altijd Henk geweest zolang ik hem ken. Zou graag willen weten waar jij de naam Harry vandaan haalt? Met vr. gr. Leo Aarts