U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Tot nader bericht geen woensdagochtendbijeenkomsten in het heemhuis.

Overleg:Geijserstraat: verschil tussen versies

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (Theo V heeft pagina Overleg:Geijzerstraat hernoemd naar Overleg:Geijserstraat)
Regel 1: Regel 1:
Heb het vermoeden dat eea iets te maken heeft met de vestiging van ASW (Automatic Screw Works) apparatenfabriek als eerste bedrijf op het betreffende  industrieterrein. Het bedrijf fabriceerde Fasto gasgijsers en verwarmingsketels. De industrialisatiecommissie van destijds zal wel zo blij zijn geweest met dit eerste bedrijf dat ze er een straat naar genoemd hebben.--Theo_V 17 jan 2014 16:32 (CET)
+
Heb het vermoeden dat eea iets te maken heeft met de vestiging van ASW (Automatic Screw Works) apparatenfabriek als eerste bedrijf op het betreffende  industrieterrein. Het bedrijf fabriceerde Fasto gasgijsers en verwarmingsketels. De industrialisatiecommissie van destijds zal wel zo blij zijn geweest met dit eerste bedrijf dat ze er een straat naar genoemd hebben.--Theo_V 17 jan 2014 16:32 (CET).
.
+
:Ben zojuist op het industrieterrein gaan kijken. De straatnaam blijkt op 2 van de drie straatnaamborden met een "S" geschreven te zijn en de derde met een "Z". Bij Beijers machinale houtbewerking claimt men dat de juiste adressering altijd "Geijserstraat" is geweest.--Theo_V 30 mrt 2016 18:20 (CEST)

Versie van 30 mrt 2016 17:20

Heb het vermoeden dat eea iets te maken heeft met de vestiging van ASW (Automatic Screw Works) apparatenfabriek als eerste bedrijf op het betreffende industrieterrein. Het bedrijf fabriceerde Fasto gasgijsers en verwarmingsketels. De industrialisatiecommissie van destijds zal wel zo blij zijn geweest met dit eerste bedrijf dat ze er een straat naar genoemd hebben.--Theo_V 17 jan 2014 16:32 (CET).

Ben zojuist op het industrieterrein gaan kijken. De straatnaam blijkt op 2 van de drie straatnaamborden met een "S" geschreven te zijn en de derde met een "Z". Bij Beijers machinale houtbewerking claimt men dat de juiste adressering altijd "Geijserstraat" is geweest.--Theo_V 30 mrt 2016 18:20 (CEST)