Welkom op DeurneWiki - de Deurnese encyclopedie
Blijf ons steunen door lid of vriend te worden.
Tot 1 september is het heemhuis gesloten

Bewerken van Johannes Beks (1833-1917)

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven, naast andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 16: Regel 16:
  
  
Johannes was een zoon van de wever Gerard Beks en Goordien van der Aalst.  
+
Johannes was een zoon van de wever Gerard Beks en Goordien van der Aalst. <br>Hij huwde op 13 juni 1862 te Mierlo met Petronella van Eijk, (Someren 17 maart 1822 - [[Vlierden]] 22 september 1905), dochter van de landbouwer Joost van Eijk en Elisabeth Wijnen. Uit dit huwelijk werd een zoon geboren:
 
 
Hij huwde op 13 juni 1862 te Mierlo met Petronella van Eijk, (Someren 17 maart 1822 - [[Vlierden]] 22 september 1905), dochter van de landbouwer Joost van Eijk en Elisabeth Wijnen.  
 
 
 
Uit dit huwelijk werd een zoon geboren:
 
  
 
* Lambertus, (Mierlo 30 juli 1864 - Vlierden 18 december 1908). Hij bleef ongehuwd.
 
* Lambertus, (Mierlo 30 juli 1864 - Vlierden 18 december 1908). Hij bleef ongehuwd.

Al uw bijdragen aan DeurneWiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie DeurneWiki:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)