U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Tot nader bericht geen woensdagochtendbijeenkomsten in het heemhuis.

Bewerken van Het Derp, ene zijde Kerkeind, andere zijde Vreekwijk

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, dan worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven. Daarnaast zijn er andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 34: Regel 34:
  
 
Later zou Theo Meulendijks nog meerdere publicaties het licht doen zien, o.a. over Mierlo-Hout, Tongelre, die Haghe en het klooster Binderen in Helmond.
 
Later zou Theo Meulendijks nog meerdere publicaties het licht doen zien, o.a. over Mierlo-Hout, Tongelre, die Haghe en het klooster Binderen in Helmond.
 +
==Erratum==
 +
In zijn boek staat vermeld dat de boerderij op het adres [[Lage Kerk A.34]], die [[Brand van 24 september 1944|bij de bevrijding op 24 september 1944]] volledig verwoest werd, op dat moment in eigendom was van de gebroeders Van de Vrande.
  
 +
In werkelijkheid was de boerderij eigendom van overbuurman en bierbrouwer [[Eijmbertus Henricus Swinkels (1870-1949)| Eijmbertus Henricus (Harrie) Swinkels (1870-1949]].
 
[[categorie:bibliotheek (heemkundekring)]]
 
[[categorie:bibliotheek (heemkundekring)]]

Al uw bijdragen aan DeurneWiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie DeurneWiki:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)