U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Op maandag- en woensdagochtend ontvangen we alleen op afspraak en onder voorwaarden bezoek in het heemhuis. Dinsdagavond gesloten.

Bestand:F4D-De Peel Logo.jpg

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

F4D-De_Peel_Logo.jpg(228 × 172 pixels, bestandsgrootte: 13 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Beschrijving
English: Fiets4Daagse De Peel (Fietsvierdaagse De Peel) is het op een na grootste fietsevenement van Nederland. Het bestaat uit vier dagen recreatief fietsen met startplaatsen in Deurne, Meijel, Stiphout en Weert en vindt vooral plaats in het buitengebied van de vier startplaatsen. Het evenement is verdeeld in vier verschillende trajecten, één voor iedere dag van het evenement en wordt elk jaar gehouden in de maand juli.
Datum 7 november 2010 (uploaddatum)
Bron Template:Bestuur Stichting Fiets4Daagse De Peel
Auteur Tvosmeer

Licentie

Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie7 nov 2010 07:55Miniatuurafbeelding voor de versie van 7 nov 2010 om 07:55228 × 172 (13 kB)Tvosmeer{{Information |Description={{en|1=Fiets4Daagse De Peel (Fietsvierdaagse De Peel) is het op een na grootste fietsevenement van Nederland. Het bestaat uit vier dagen recreatief fietsen met startplaatsen in Deurne, Meijel, Stiphout en Weert en vindt vooral

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata