U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Op maandag- en woensdagochtend ontvangen we alleen op afspraak en onder voorwaarden bezoek in het heemhuis. Dinsdagavond gesloten.

Bestand:23.048.JPG

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(1.196 × 651 pixels, bestandsgrootte: 90 kB, MIME-type: image/jpeg)

Foto 23.048 - Het Bestuur van de Stichting Knippenbergprijs kiest elk jaar een thema. In 2010 was dat het thema nieuwe media;

op een eigentijdse manier gebruiken van nieuwe media waardoor erfgoed aantrekkelijk(er) wordt en voor meer mensen toegankelijk.

Mede op aandringen van Brabants Heem werd ook DeurneWiki door het bestuur van heemkundekring H.N. Ouwerling aangemeld.

Chronologie[bewerken | brontekst bewerken]

  • Op 9 september 2010 werd DeurneWiki uit 20 aanmeldingen door een jury genomineerd voor de Knippenbergprijs. De andere twee genomineerden waren:
-ErfgoedGeoWiki uit Gemert en
-Het Vincent van Goghhuis uit Zundert
  • Op 5 oktober 2010 presenteerde een team van heemkundekring H.N. Ouwerling in ’s Hertogenbosch en ten overstaan van de “Knippenberg jury” haar online historische encyclopedie DeurneWiki
  • Op 14 november 2010 werd DeurneWiki in Moergestel uit drie genomineerden tot gelukkige winnaar van de Willy Knippenbergprijs 2010 uitgeroepen. De toekenning was onomstreden.
  • Naast een bedrag van €1000,= ontving DeurneWiki als aanmoedigingsprijs nog een bedrag van €3500,= van “Schatten van Brabant” .

Op de foto[bewerken | brontekst bewerken]

Vlnr: Henk Hellegers (voorzitter van Brabants Heem) en de leden van de werkgroep DeurneWiki: Joost de Haan, Pieter Koolen en Theo Vosmeer.

Foto beschikbaar gesteld door Erfgoed Brabant

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie3 aug 2013 07:54Miniatuurafbeelding voor de versie van 3 aug 2013 om 07:541.196 × 651 (90 kB)Theo V (overleg | bijdragen)Foto 23.048 - Het Bestuur van de Stichting Knippenbergprijs kiest elk jaar een thema. In 2010 was dat het thema nieuwe media; : "op een eigentijdse manier gebruiken van nieuwe media waardoor erfgoed aantrekkelijk(er) wordt en voor meer mensen toegankelijk

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Metadata