Rondom de Mussenkeet
Ed van de Kerkhof vertelt in 276 pagina's de bewogen geschiedenis van de Deurnese en Liesselse Peel.
Voorintekening tot 20 oktober aanstaande voor slechts € 14,95: Klik hier!

Bewerken van Bestand:09.146.jpg

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven, naast andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 1: Regel 1:
Foto 09.146 - De heer in de stoel is Piet van den Broek (1865-1941, geboren in Nistelrode. Om hem heen zijn kinderen vlnr.: Antonia (1901), Jan (1902-1991) (vader van Sjaan die de informatie gaf), Maria (1904), Drica (1900) en Door (1907-1982). De foto is gemaakt in Vorstenbosch waar ook alle kinderen zijn geboren en opgegroeid.<ref>Met dank aan Sjaan van de Weijer, die na een oproep in de rubriek "[[Wie wat waar]]" reageerde en de gewenste informatie en namen op 6 april 2017 aanleverde.</ref>
+
Foto 09.146 - (nog) onbekend gezin
  
 +
repro mevr. van de Weijst
  
  
{{Appendix}}
 
 
[[categorie:collectie Ton Hartjens]]
 
[[categorie:collectie Ton Hartjens]]
 
[[Categorie:Wie wat waar]]
 
[[Categorie:Wie wat waar]]

Al uw bijdragen aan DeurneWiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie DeurneWiki:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)

Op deze pagina gebruikte sjablonen: