Welkom op DeurneWiki - de encyclopedie voor de gemeente Deurne

U kunt ons steunen door lid of vriend van Heemkundekring H.N. Ouwerling te worden.
Iedere woensdagochtend zijn wij tussen 10 en 12 uur in het heemhuis: Stationsstraat 73.

Bestand:00.126.JPG

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Ga naar: navigatie, zoeken
00.126.JPG(700 × 518 pixels, bestandsgrootte: 97 kB, MIME-type: image/jpeg)

Fo 00.126 - R.K. Jonge Boerenstand Deurne vierde op op de feestdag van Sint-Antonius-Abt, 17 januari 1932, het 10 jarig bestaan, foto gemaakt voor het patronaatgebouw Rust Roest aan de Kruisstraat.

Op de foto, vlnr:[bewerken]

  • 1e rij: Frans Louwers, ? van Deursen, Harrie van de Vranden, Piet van Deursen, Jo van Leeuwen, Jan van de Heuvel, Piet Bennenbroek, Piet van Deursen (Veldstraat), Harrie Aarts, Sjaak Kuunders, Harrie Kuunders en ? Aarts.
  • 2e rij: Bertje Houts, Ties Aarts, ? Louwers, pastoor Roes, Jan Houts, burgemeester Van Beek, meester Van Oss (directeur van de lagere Landbouwschool), Jan van Leeuwen, Piet Seijkens, Louis Berkers, Fons van de Berkmortel, Harrie Janssen en Thijs Berkers.
  • 3e rij: Leonard van de Berkmortel, Bert de Bruin, H. van Bommel, Cosmas van de Oudenrijn, Teun en Peter Nooijen, NN, NN, Hannes Berkers, Toon van de Burgt, Peer Joosten, Toon van de Weijer, NN, Piet Louwers, Harrie Aldenzee, Dorus van de Weijer, Joost van de Burgt, Harrie van Mierlo, Marinus Bennenbroek en Nol Aarts.
  • Achterste rij: Jan Louwers, Gijs van de Oudenrijn, Driek Jansen, Piet Michels, Sjef Jansen, ? van Mierlo, Has van de Weijer, Dorus Verbakel, Albert van Asten, Willem de Wit, Karel van Deursen, Harrie van Berlo, Toon van Bussel, Neel van de Mortel, Driek Manders en ? Verhees.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie15 jul 2013 13:56Miniatuurafbeelding voor de versie van 15 jul 2013 om 13:56700 × 518 (97 kB)Hansvanhoek (Overleg | bijdragen)Fo 00.126 - HKK-collectie Oudheidkamer
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Geen enkele pagina gebruikt dit bestand.