U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
We zijn weer op afspraak en onder voorwaarden op woensdagochtend
van 10 tot 12 uur in het heemhuis. Maak hier je afspraak..

Bestand:00.035.JPG: verschil tussen versies

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Regel 1: Regel 1:
FC 00.035 - Het "hutje aan de zee" aan de [[Clarinetweg 26]] stond in de nabijheid van de zand- en kiezelafgraving [[De Clarinet (water) |De Clarinet]] en de [[Spoorweg|spoorlijn Eindhoven-Venlo]]. In 1933 werd het [[zwembad De Clarinet]] aangelegd. Zo’n dertig jaar later werd het zwembad uitgebreid met een strand en een zonnewei. Voor het "hutje aan de zee", op dat moment bewoond door de [[weduwe Scheepers]], was er toen geen plaats meer. Links op de foto is de [[Sint-Willibrorduskerk (Zeilberg)| Sint-Willibrorduskerk]] van [[Zeilberg]] ook nog te zien
+
Foto 00.035 - Het "hutje aan de zee" aan de [[Clarinetweg 26]] in [[Deurne]], stond in de nabijheid van de zand- en kiezelafgraving [[De Clarinet (water) |De Clarinet]] en de [[Spoorweg|spoorlijn Eindhoven-Venlo]].  
 +
 
 +
In 1933 werd het [[zwembad De Clarinet]] aangelegd. Zo’n dertig jaar later werd het zwembad uitgebreid met een strand en een zonnewei. Voor het "hutje aan de zee", op dat moment bewoond door de [[weduwe Scheepers]], was er toen geen plaats meer.  
 +
 
 +
Links is de [[Sint-Willibrorduskerk (Zeilberg)| Sint-Willibrorduskerk]] van [[Zeilberg]] te zien.
  
 
[[Categorie:Oudheidkamer]]
 
[[Categorie:Oudheidkamer]]
 
[[Categorie:Tijdlijn 1]]
 
[[Categorie:Tijdlijn 1]]

Versie van 15 okt 2016 16:36

Foto 00.035 - Het "hutje aan de zee" aan de Clarinetweg 26 in Deurne, stond in de nabijheid van de zand- en kiezelafgraving De Clarinet en de spoorlijn Eindhoven-Venlo.

In 1933 werd het zwembad De Clarinet aangelegd. Zo’n dertig jaar later werd het zwembad uitgebreid met een strand en een zonnewei. Voor het "hutje aan de zee", op dat moment bewoond door de weduwe Scheepers, was er toen geen plaats meer.

Links is de Sint-Willibrorduskerk van Zeilberg te zien.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie26 jun 2013 23:07Miniatuurafbeelding voor de versie van 26 jun 2013 om 23:07700 × 568 (77 kB)Hansvanhoek (overleg | bijdragen)FC 00.035 - HKK-collectie Oudheidkamer

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt: