U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
We zijn weer op afspraak en onder voorwaarden op woensdagochtend
van 10 tot 12 uur in het heemhuis. Maak hier je afspraak..

Bewerken van Bestand:00.035.JPG

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, dan worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven. Daarnaast zijn er andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 1: Regel 1:
Foto 00.035 - Het "hutje aan de zee" aan de [[Clarinetweg 26]] in [[Deurne]], stond in de nabijheid van de zand- en kiezelafgraving [[De Clarinet (water) |De Clarinet]] en de [[Spoorweg|spoorlijn Eindhoven-Venlo]].  
+
FC 00.035 - Het "hutje aan de zee" aan de [[Clarinetweg 26]] stond in de nabijheid van de zand- en kiezelafgraving [[De Clarinet (water) |De Clarinet]] en de [[Spoorweg|spoorlijn Eindhoven-Venlo]]. In 1933 werd het [[zwembad De Clarinet]] aangelegd. Zo’n dertig jaar later werd het zwembad uitgebreid met een strand en een zonnewei. Voor het "hutje aan de zee", op dat moment bewoond door de [[weduwe Scheepers]], was er toen geen plaats meer. Links op de foto is de [[Sint-Willibrorduskerk (Zeilberg)| Sint-Willibrorduskerk]] van [[Zeilberg]] ook nog te zien
 
 
In 1933 werd het [[zwembad De Clarinet]] aangelegd. Zo’n dertig jaar later werd het zwembad uitgebreid met een strand en een zonnewei. Voor het "hutje aan de zee", op dat moment bewoond door de [[weduwe Scheepers]], was er toen geen plaats meer.  
 
 
 
Links is de [[Sint-Willibrorduskerk (Zeilberg)| Sint-Willibrorduskerk]] van [[Zeilberg]] te zien.
 
  
 
[[Categorie:Oudheidkamer]]
 
[[Categorie:Oudheidkamer]]

Al uw bijdragen aan DeurneWiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie DeurneWiki:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)